skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Kvarnbyskolan är en F-6 skola med cirka 400 elever belägen i Rinkeby vid Järvafältets grönområde. Skolan är mångkulturell och vi arbetar mycket med språkutveckling oavsett skolämne och målet är att utveckla en god svenska för alla våra elever. Vi har stort fokus på att våra elever ska nå grundskolans mål, god måluppfyllelse är viktigt på många sätt för våra elever. Vårt fokus är också en trygg och god lärmiljö med många kulturupplevelser för alla elever.

Arbetsbeskrivning
Mellanstadiet på Kvarnbyskolan är två-parallelligt och i varje arbetslag arbetar 3,5 lärare. I arbetslagen på mellanstadiet samarbetar man mycket och tar hjälp av varandra. Möjlighet att skapa mindre sammanhang för eleverna finns inom arbetslaget. Till arbetslaget hör speciallärare och specialpedagog.

På skolan har vi ett välfungerande elevhälsoteam som leds av rektor. En biträdande rektor är ansvarig skolledare för det vardagliga arbetet. Vi söker dig som är intresserad av lärarjobbet, av barn och unga och deras lärande och utveckling. Vi ser också att du är kunnig och nyfiken på andraspråksinlärning och språkutvecklande arbetssätt. I alla ämnen och under hela skoldagen råder ett fokus på språket och det kräver medvetna pedagoger. Att se goda relationer som en förutsättning för ett gott lärande ser vi som självklart.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller har behörighet inom SVA. Det är meriterande om du har digital kompetens eftersom vi under nästa läsår kommer jobba mycket med digitalisering.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/2116

Kontakt    
Annika Kindvall-Lind, 076-1243620
Facklig företrädare    
Björn Stenqvist, LR, 070-7718128
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Mellanstadielärare till Kvarnbyskolan, Rinkeby

Ansök nu

Dela detta jobb