skoljobb.se

Mentor i en årskurs tre

Företag Falu kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-26

Ansök nu

Mentor i en årskurs tre

Hälsingbergsskolan är en F-6 verksamhet som idag har 220 elever. I skolan arbetar 26 pedagoger, lärare, fritidspedagoger, förskollärare och elevassistenter. Tillsammans arbetar vi alla för ett gott arbetsklimat. Vi har ett gemensamt ansvar för verksamheten och de barn som finns i den under såväl skoldagen som fritidshemsverksamheten. Vi har också fördelen att skolan gränsar till skogen, där vi förlägger viss del av vår undervisning.

Skolan har goda elevresultat och präglas av utvecklingsbenägna pedagoger. Vi lägger stor vikt vid att se den enskilda eleven och möta hen där hen är. Ett av våra ledord är ett inkluderande förhållningssätt, oavsett om det gäller elever eller personal. Under föregående läsår har vi fokuserat på Läslyftet och digitalisering/programmering.

Arbetsuppgifter
Arbetslaget f-3 i Hälsingbergsskolan söker dig som är en utvecklingsbenägen, kreativ och samarbetsinriktad pedagog. Du kommer att vara mentor till en årskurs tre, med 21 härliga och arbetsvilliga elever. Din närmaste kollega är mentor för den andra trean och ni kommer ha ett nära samarbete.

Kvalifikationer
-  Lärarlegitimation eller legitimationsgrundande utbildning inom området
-  Goda kunskaper om skolans styrdokument

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är en tydlig lagspelare och har goda ledaregenskaper. Vi vill att du är ansvarsfull och att du har förmågan att arbeta strukturerat.

Meriterande kvalifikationer

Det är önskvärt att du har:

-  Ämnesbehörighet i eng
-  Ämnesbehörighet i sva 
-  Erfarenhet av arbete med digitala verktyg och programmering

Vi erbjuder
Visstidsanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ detta i samband med ansökan, så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar

Peter Gehlin, 023-826 45, peter.gehlin@falun.se

Fackliga representanter

Jan-Erik Kyrö Lärarförbundet 023- 863 36

Hanna Meijer Holmqvist 023 - 838 63

Kontaktinformation
Peter Gehlin, Förtroendevald, PGE01@falun.se

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Dela detta jobb

Mentor i en årskurs tre

Falu kommun