skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Midsommarkransens grundskola startade i augusti 2014, idag har vi 310 elever i förskoleklass, åk 1 -4.

Till hösten 2019 tar vi in ytterligare 75 förskoleklasselever och blir då F-5 skola.

Vi utökar vår verksamhet varje år och nu söker vi nya medarbetare i olika åldersgrupper. Vi delar lokaler i anslutning till Midsommarkransens gymnasium. Lokalerna är stora, luftiga och fräscha med nytt material och nya möbler! Allteftersom skolan växer kommer vi att flytta till Midsommarkransens nya skola som är planerad att byggas vid Midsommarkransens brandstation. Skolan beräknas stå klar runt 2022.

Arbetsbeskrivning

Du är en utbildad lärare med behörighet för skolåren F-6 och har lärarlegitimation i samtliga teoretiska ämnen. Du ska vara kunnig kring undervisning gällande digitalisering/ ha kunskap om hur du använder IKT i din yrkesroll och gärna ha erfarenhet av "Elevledda utvecklingssamtal".  Du är prestigelös, flexibel, social och ser möjligheter istället för hinder.

Du vill arbeta i ett arbetslag med kollegor som vill framåt och där man tar hand om varandra och på så sätt skapar en härlig stämning på skolan.

Du är positiv och lösningsfokuserad med driv framåt i din pedagogiska roll. Du ser en nära föräldrakontakt som en självklarhet och arbetar med anpassningar av olika slag i din undervisning. 

Låter detta som DU så varmt välkommen med din ansökan!  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs F-6

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1746

Midsommarkransens grundskola söker lärare

Ansök nu

Dela detta jobb