skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Mockasinen och Broskolans grundsärskolor ingår i Solbergaskolan som är belägen i norra Älvsjö. skolan har ca 300 elever varav 35 elever som läser enligt grundsärskolans kursplaner för ämnesområden. Grundsärskolan innefattar skolverksamhet, fritidshem samt korttidstillsyn. Fritidshemmet har genomgått en tydlig utveckling och erbjuder eleverna ett flertal strukturerade och arrangerade aktiviteter innan /efter skolan samt på lov. Fritidshemmets planering genomförs i direkt kontext med skolans planering. Under skoldagen arbetar elevassistenterna med specialpedagogerna/klasslärarna i klassteamen och på fritidstid är elevassistenterna med eleverna och utför verksamheten samt leder aktiviteter med eleverna. Fritidshemmets utveckling genomförs av fritidsutvecklare (1 per verksamhet) i samarbete med skolledningen vid månatliga möten. Process för vidareutveckling med elevassistenterna sker genom månatliga möten samt enkät undersökningar och via APT och planeringsdagar.

Arbetsbeskrivning
Du ska arbeta som fritidspedagog/lärare mot fritidshem i grundsärskoleverksamhet för elever i skolåren F-9. Du planerar (tillsammans med fritidsutvecklarna och skolledningen) , genomför och utvärderar verksamheten med utgångspunkt från styrdokumenten.Du tillämpar ett varierat arbetssätt, uttrycksform och lärmiljöer samt erbjuder eleverna en meningsfull fritid som utgår från elevernas specifika förutsättningar.

Kvalifikationer
Behörig fritidspedagog/lärare mot fritidshem med legitimation.

Samarbetsförmåga, organisationsförmåga och en entusiasmerande pedagogisk approach ses som en tydlig tillgång i denna roll.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    40/v
Referensnummer    2019/2273

Kontakt    
Bo Carlgren, 0850821256
Facklig företrädare    
Carina Andersson , Lärarförbundet, 08-508 21 258
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Mockasinens grundsärskola Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb