skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Mockasinen och Broskolans grundsärskolor ingår i Solbergaskolan som är belägen i norra Älvsjö. Skolan har ca 300 elever varav 35 elever som läser enligt grundsärskolans kursplaner för ämnesområden inom skolåren F-9. Grundsärskolan innefattar skolverksamhet, fritidshem samt korttidstillsyn. Pedagogisk personal består av specialpedagoger och särskollärare samt elevassistenter (pedagogiska utförare) samt köksbiträde, skolsköterska och 2 biträdande rektorer. Personalgruppen består av ca 42 personer.Verksamheten kännetecknas av ett högt engagemang och utvecklingsdriv.

Arbetsbeskrivning
Du ska vid ordinarie personals frånvaro vara stöd/hjälp till eleverna i samtliga av dagens förekommande situationer och i via arbete i olika klassteam skapa en god grund för elevens kunskapsutveckling via stöd och hjälp i den pedagogiska verksamheten.

Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete med personer som har flerfunktionsvariation och/eller utvecklingsstörning är meriterande.

Övrigt

Tjänsten gäller behovsvikariat efter behov och överenskommelse.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-04 30
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    Efter behov och överenskommelse.
Referensnummer    2019/2288

Kontakt    
Bo Carlgren, 0850821256
Maria Wedin, 0850821953
Facklig företrädare    
Claudia Guisti, Kommunal, 08-50821950
Utbildningskrav    Gymnasium

Mockasinens grundsärskola söker behovsvikarierande elevassistent särskola.

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb