skoljobb.se

Modermålslärare i romani/chib

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2019-06-22

Ansök nu

Modermålslärare i romani/chib

Kan du tala romani? Är du också lärare och grym på att lära ut språk?
Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi lärare för undervisning i just romani till oss på utbildningsförvaltningen. 

Utbildningsförvaltningen arbetar med förskola, skola och måltidsverksamhet. Vår förvaltning är den största förvaltningen i Köpings kommun och här arbetar 850 personer. I köpings kommun finns 9 grundskolor, 6 förskoleenheter och en gymnasieskola, Ullvigymnasiet. 

Välkommen till Utbildningsförvaltningen!

Dina arbetsuppgifter som lärare hos oss i romani som modersmål blir att hålla i planering och undervisning för blandade åldersgrupper. Du strukturer självständigt upp din planering som du kan anpassa utifrån elevernas behov. Det kan komma att bli aktuellt med betygssättning i rollen. Undervisningen kommer att ske på eftermiddagstid.

Kvalifikationer:
Vi vill att du som söker ska ha svensk lärarexamen eller en lärarutbildning från annat land som är validerad av högskoleverket. Men du behöver inte vara legitimerad modersmålslärare. Vi vill även att du har en god organisations- och samarbetsförmåga då du kommer samarbeta med olika skolor och lärare inom kommunen. För att lyckas bra i rollen och trivas i arbetet behöver du tycka om att arbeta på självständigt och kunna ta egna initiativ.

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår kommun:
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.
Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns. 
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Varaktighet/Arbetstid 
Timanställning
Visstid 6 mån eller mer  
 
Lön
Timlön  
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-06-22
Ange referens: 13/2019 UN 
 
Kontaktpersoner
Utvecklingsledare grundskolan Helen Hammarlund, 0221-255 23

Dela detta jobb

Modermålslärare i romani/chib

Köpings kommun