skoljobb.se

Modersmålslärare i arabiska till Kattegattgymnasiet

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Modersmålslärare i arabiska till Kattegattgymnasiet

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Modersmålslärare i arabiska till Kattegattgymnasiet

Arbetsuppgifter

Åren som gymnasieelev är som en spännande berättelse, ett äventyr. Men det ska helst vara ett tryggt äventyr, som ett casino där eleven inte förlorar, utan vinner ju mer han/hon satsat. Gymnasieskolorna i Halmstad kommun har därför som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. Vi söker nu modersmålslärare i arabiska till Kattegattgymnasiet. Du kommer att ingå i arbetslaget för språkintroduktionen. Där arbetar du med och för ungdomar i gymnasieålder som nyligen kommit till Sverige. Målet är att eleverna på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Undervisningen ska främja elevernas personliga utveckling och stärka deras självkänsla.

Kvalifikationer

Du ska ha en relevant pedagogisk utbildning. Erfarenhet från modersmålsundervisning och handledning på modersmål är önskvärt. Det är viktigt att du har god elevsyn, är en lagspelare samt har ett flexibelt förhållningssätt. Vi ser gärna att du har god vana i arbete med IKT. Goda kunskaper i svenska språket är nödvändigt. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse Varaktighet: Läsåret 19/20
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Frank Wedding, Rektor
Telefon: 070-278 76 20

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Mathias Sandberg
Telefon: 072-152 89 90

Ansökan

Referensnummer: C28260 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-05-26

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Dela detta jobb

Modersmålslärare i arabiska till Kattegattgymnasiet

Halmstads kommun