skoljobb.se

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda.
Med cirka 13 000 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny modersmålslärare som skall undervisa elever i åk 1-9 i finska som modersmål.

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha utbildning som kvalificerar för legitimation att undervisa i finska för åk 1-9. Därutöver bör du behärska svenska i tal och skrift. Du bör vara väl insatt i grundskolans styrdokument.

Som person är du initiativtagande och självgående. Det är också viktigt att du är strukturerad och relationsskapande. För att lyckas med uppdraget krävs också att du har god samarbetsförmåga och att du är kvalitetsmedveten.

Modersmålsundervisningen sker efter skoltid och i åldersblandade grupper på flera skolor i kommunen så underlättar det om du har körkort och tillgång till egen bil.

ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Modersmålslärare i finska sökes

Företag Trosa kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb