skoljobb.se

Modersmålslärare i Mandarin

Ansök nu

Modersmålslärare i Mandarin

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Kärnhuset är ett resurscentrum som består av tre enheter; lärande, barn- och elevhälsa samt modersmål, flerspråkighet och migration. Olika professioner arbetar med att ge stöd och service till förskola och skola. På olika sätt ges kompetensförstärkning, bland annat genom konsultation, handledning, utredning, träning, undervisning och fortbildning.

Arbetsuppgifter

Modersmålsundervisning i mandarin i grundskola och gymnasieskola. Studiehandledning på mandarin i grundskola och gymnasieskola.

Kvalifikationer

Behörighet som lärare i mandarin eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Har kännedom om Skolverkets kartläggningsmaterial för nyanlända elever. Goda kunskaper i modersmålet mandarin samt i svenska. Körkort och tillgång till bil samt god datavana. Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har en mycket god samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2021-06-11
Publicerad
2020-05-14
Ansök senast
2020-06-05

Upplysningar

  • Christer Jönsson enhetschef
    Telefon: 070-189 12 12
  • Anki Fredriksson, bitr enhetschef modersmål och migration
    Telefon: 073-041 44 58
  • Huseyin Karagöz, Lärarförbundet
    Telefon: 0737-285121

Ansökan

Referensnummer
C38676 - 2020

Dela detta jobb

Modersmålslärare i Mandarin

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning