skoljobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu en modersmålslärare i polska för år1-9. 

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi.

Ditt nya jobb

Undervisning i polska som modersmål för elever från år 1-9

Profil

• Du är väl insatt i skolans läroplan
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning av modersmål i polska

Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Timanställning
Sysselsättningsgrad:  ca 4 timmar i veckan under läsåret
Tillträde: 2018-08-20

Ansökan

Ansök snarast då intervjuer sker löpande

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Modersmålslärare i polska

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb