skoljobb.se

Modersmålslärare i polska

Ansök nu

Modersmålslärare i polska

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Vi söker dig som vill jobba som modersmålslärare i polska 100%. I ditt uppdrag undervisar du elever från förskoleklass till och med gymnasiet. Undervisningen sker runt om i kommunens skolor, både inom tätorten och utanför. Arbetet ska bedrivas på ett sätt som främjar elevernas personliga utveckling och att deras självkänsla stärks. Målet är att eleverna på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Modersmålsundervisning är ett eget ämne i grundskolan och gymnasium, så betygsättning av elever kan förekomma. Vi förutsätter att du har ett framgångsrikt sätt att möta elever utifrån deras mångfald och ser vinsterna av att samarbeta med kollegor. Inom uppdraget finns möjligheter för dig att ha ett samarbete med andra modersmålslärare, SVA-lärare och ämneslärare som undervisar ute på skolorna.

I tjänsten kan det förekomma studiehandledning för elever som är nyanlända eller behöver stöd för att uppnå kunskapskraven.

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:
• Ha goda språkkunskaper på modersmålet och i svenska språket
• Ha god pedagogisk förmåga


Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer:
• Erfarenheter av IKT i skolan
• Ha god insikt och kunskap i skolans styrdokument

Vi söker dig som har polska som modersmål. Helst ska du ha lärarlegitimation eller annan lämplig pedagogisk utbildning. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, hög servicenivå och social kompetens. Goda kunskaper i IKT är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde: 2020-08-09
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun


Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.


Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.


För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.


Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Pia Orre

Chef

08-124 570 70

 

Robert Wiren

Lärarförbundet

0735525455

 

Oscar Linde

Lärararnas Riksförbund

073-661 82 34

 

Du ansöker senast 2020-06-14 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Modersmålslärare i polska

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen