skoljobb.se

Modersmålslärare i romani till Utbildningsförvaltningen

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Modersmålslärare i romani till Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningen söker modersmålslärare i romani till grundskolan.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter som lärare hos oss i modersmål blir att hålla i planering och undervisning för blandade åldersgrupper. Du strukturer självständigt din undervisning som styrs av läroplanens kursplan och utifrån elevernas behov. Det kan bli aktuellt med betygssättning. Undervisningen kommer att ske på eftermiddagstid.
Anställningsformen är visstid under läsåret 19/20 med omfattningen 2 tim/vecka. 1 tim undervisning och 1 tim för- och efterarbete.

Kvalifikationer:
Vi vill att du som söker ska ha svensk lärarexamen eller en lärarutbildning från annat land som är validerad av högskoleverket. Du behöver inte vara legitimerad modersmålslärare. Vi vill att du har en god organisations- och samarbetsförmåga då du kommer samarbeta med olika skolor och lärare inom kommunen. För att lyckas bra i rollen och trivas i arbetet behöver du tycka om att arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ.

Anställningsform:
visstidsanställning

Omfattning:
2 tim/vecka, läsåret 2019/2020

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Ansökan:
Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php Personligt brev och cv bifogas ansökan. Betyg och intyg lämnas vid en eventuell intervju.
En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2013:852. Utdraget beställs från www.polisen.se.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Upplysningar lämnas av:
Helén Hammarlund, utvecklingsledare grundskolan, tfn: 0221-255 23 eller e-post:
helen.hammarlund@koping.se

Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.

Välkommen med din ansökan!

Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Modersmålslärare i romani till Utbildningsförvaltningen

Köpings kommun