skoljobb.se

logo

Modersmålslärare i Thailändska

Företag Växjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Modersmålslärare i Thailändska

Om tjänsten

Vi söker nu en modersmålslärare i thailändska på deltid. Arbetsuppgifterna består av undervisning enligt kursplan i ämnet modersmål, dokumentation samt bedömning och betygsättning. Undervisningen sker dels på elevernas ordinarie skoltid, dels efter ordinarie skoltid och på olika skolor inom Växjö kommun. Undervisningen kan även ske digitalt. Tjänsten som modersmålslärare kan ev. kombineras med studiehandledning. Studiehandledaren stöttar elevernas kunskapsutveckling i respektive ämne med hjälp av modersmålet. Arbetet sker i nära samverkan med ämneslärare. Tjänsten är på ca 15%.

Din profil

Vi söker i första hand dig som: - är legitimerad modersmålslärare, men även du som saknar det men har en svensk eller utländsk pedagogisk utbildning riktad mot skolan är välkommen att söka. - har erfarenhet av undervisning i svensk skola - har dokumenterat goda kunskaper i aktuellt språk - har god insikt i såväl svenska traditioner, seder, bruk och samhällsstruktur som de som finns i landet/länderna där språket talas - har datorvana och är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning Det är ett krav att du delar läroplanens och kommunens värdegrund samt att du: - har god samarbetsförmåga, är strukturerad och har god förmåga att arbeta självständigt - är duktig på att kommunicera på svenska kring elevers utveckling och bidrar i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger -stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För uppdraget krävs även att du har dokumenterat goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, gärna motsvarande gymnasiekursen Svenska 3. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av undervisning. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Språk- och kompetenscenter (SKC) är en enhet med ansvar över utbildningsförvaltningens mottagande för nyanlända elever, studiehandledning och modersmålsundervisning. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

logo
Modersmålslärare i Thailändska

Växjö kommun