skoljobb.se

Lärglädje börjar med oss! Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva.

Ditt nya jobb
Du undervisar grundskole- och gymnasieelever i ämnet modersmål med elever i olika åldrar. Du planerar, genomför och dokumenterar undervisningen. I tjänsten genomför du studiehandledning för elever som behöver stöd i olika ämnen så att de kan följa den reguljära undervisningen och få möjlighet att uppnå målen för de olika ämnena.  Arbetet innebär undervisning på flera olika skolor under en arbetsvecka och resor mellan skolor inom kommunen. Uppdraget kräver samarbete med rektor och personal ute på skolorna. I arbetet ingår också att samarbeta och utveckla arbetet tillsammans med kollegor på Modersmålsenheten.

Välkommen till Modersmålsenheten!
Tillsammans vill vi skapa lärglädje hela vägen och detta gör vi genom gemenskap, engagemang och nytänkande! Vi är idag ca 100 modersmålslärare i ca 40 olika språk. Vårt uppdrag är att stödja ca 3300 elever i modersmålsundervisning och ca 700 elever med studiehandledning. Modersmålsenheten är en central organisation i Jönköpings kommun och är belägen i Kunskapens hus, på Kålgården i centrala Jönköping. 
Vi vill arbeta med mångfald i alla led i vår organisation, med din erfarenhet och språkkunskap bidrar du till detta arbete.

Din kompetens 
Du är behörig och gärna legitimerad modersmålslärare- och/eller grundskolelärare. Du har det aktuella språket som modersmål. Du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet som modersmålslärare och digital kompetens är meriterade.

Som person har du stor flexibilitet, samarbetsförmåga med dina kollegor och stort engagemang för elever och deras lärande. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ ditt registerutdrag här. Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningsperioden.  

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mera
Malin Håård, chef 036-10 22 38
Ahmad Mahmoud, biträdande chef 036-10 75 84

Fackliga representanter:
Lärarförbundet        
Muhamet Zahiti, 0707-186926
Alma Comic, 0733-898924
Andreas Thurann, 0730-537732

Lärarnas riksförbund
Ana Brana Bergshjorth, 0706-828025

Modersmålslärare i vietnamesiska

Regioner
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb