skoljobb.se

logo

Modersmålslärare Pashto

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Modersmålslärare Pashto

Om jobbet

Vill du arbeta i en mångkulturell skola med att skapa intressanta och givande lektioner för elever i deras modersmål? Se hit!

Vi söker nu en modersmålslärare i pashto som ser vikten i att undervisa elever i deras modersmål och som drivs av att få lära ut.

I dina arbetsuppgifter ingår det att planera, genomföra samt utvärdera undervisningen i pashto.

Tjänsten är en behovs-/timanställning motsvarande 1-2 lektioner per vecka. Det kan också finnas möjlighet att vikariera i andra ämnen om intresse finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som behärskar pashto flytande i tal och skrift. Vi ser också att du har en pedagogisk utbildning eller tidigare erfarenhet av att lära ut.

Som person är du noggrann, tydlig och ansvarsfull. Du har ett relationellt förhållningssätt och arbetar för att ha en god kontakt med personal, elever och vårdnadshavare. Du har ett intresse i att skapa intressanta och lärorika lektioner för elever i grundskolan.

Om oss

Västerholm är en grundskola för elever från förskoleklass upp till år 9. Skolan ligger belägen i Skärholmen omgiven av grönska och med en egen skolgård.

Visionen hos oss på Västerholm är att alla ska lyckas!

Vi arbetar efter ledorden: Trygghet, ansvar och kunskap, vår kompass på kunskapens resa.

Tjänsten önskas tillsättas omgående och tillsättning kan därför ske under annonseringsperioden. Skicka in din ansökan redan idag!

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön 

Var ligger arbetsplatsen?

Vårbergsvägen 41-43

12747 Skärholmen

Arbetsgivaren

Västerholms Friskola AB

http://www.vasterholm.se

Kontakt

Dela detta jobb

logo
Modersmålslärare Pashto

Västerholms friskola AB