skoljobb.se

Modersmålslärare Vietnamesiska (20%)

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-07

Ansök nu

Modersmålslärare Vietnamesiska (20%)

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vi söker modersmålslärare i Vietnamesiska 

Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Det förutsätts att du deltar i våra olika pedagogiska möten och APT möten som sker veckovis. Studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan även förekomma. Arbetet är förlagt till olika skolor i kommunen, vilket medför att du förflyttar dig under arbetsdagen. I tjänsten ingår också mycket kontakt med vårdnadshavare, närvarorapportering, lektionsplanering etc. i olika program.

Arbetsuppgift

Modersmålsundervisning. Studiehandledning kan komma att ingå i tjänsten.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, intresserad av språkutveckling och är målinriktad. Du har mycket goda kunskaper i modersmålet och i kultur och traditioner i områden/länder där modersmålet talas. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket/svenska B samt inblick i svensk kultur och tradition. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling. Vi söker dig som vill vara en förebild och bidra till goda studieresultat.

Du har lärarutbildning eller annan pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa. Du har även dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom förskola/grundskola och gymnasium. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanens intentioner och styrdokument. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg samt att samarbeta med andra pedagoger/lärare kring planering och utförande av undervisning.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogiska planeringar, omdömesbeskrivning, bedömning och betygsättning är meriterande.

 

Dela detta jobb

Modersmålslärare Vietnamesiska (20%)

Haninge kommun