skoljobb.se

Musiklärare

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-08

Ansök nu

Musiklärare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Utö skola är en mindre skola som tillhör Skärgårdens skolor.

Utö är ett skärgårdssamhälle i Stockholms södra skärgård. Till området hör även Muskö, Ornö och Dalarö skolor.  På Utö skola finns två åldersblandade elevgrupper, åk 1-5 och 6-9 om sammanlagt 20 elever samt en förskoleklass om 8 elever. Arbete hos oss innebär att ingå i ett mindre team med engagerade kollegor och ledning som är bra på att arbeta flexibelt utifrån elevernas behov och lokala förutsättningar.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra samt följa upp elevernas kunskapsutveckling kontinuerligt i enlighet med kursplanerna för musik. Du kommer eventuellt att organisera för konserter. Uppdraget vid Utö skola kan utgöra en del av ett vikariat om 100 % vid Dalarö-Ornö-Utö.

Dina kvalifikationer

Erfarenhet av arbete som musiklärare och önskvärt är examen från musikhögskola med pedagogisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Din kompetens

Bra förmåga att stimulera och motivera elever via god pedagogik.
Gilla samarbete och ha en bra förmåga att kommunicera med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Visa intresse för att utveckla elever samt undervisning.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete på den lilla skolan som  engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och chefer.  Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar samt möjlighet att äta lunch i skolrestaurang till ett lågt pris.  

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Villkor; Ferietjänst, månadslön

Dela detta jobb

Musiklärare

Haninge kommun