skoljobb.se

Musiklärare

Ansök nu

Musiklärare

Vill du ha ett meningsfullt och viktigt jobb? Som musiklärare skapar du värde för dina elever varje dag och vi kan inte tänka oss något finare. Just nu söker vi en musiklärare till Älvbrinkens skola i Vindeln. Passa på att söka jobbet redan idag!

DITT NYA JOBB
Som musiklärare kommer du att undervisa skolans elever i halvklasser. Det innebär i dagsläget grupper om 10-12 elever som mest. Skolan har en-till-en-lösning, vilket gör det möjligt att arbeta digitalt med alla elever. Som musiklärare har du alla möjligheter att inspirera och locka fram motivation och lärande bland dina elever. Vi vill ge dig förutsättningarna till ett lustfyllt och utvecklande arbete och är övertygade om att du ska komma att trivas hos oss.

DIN KOMPETENS
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning med inriktning mot musik. Det är även positivt om du har ett annat ämne i din utbildning. Vi söker en driven och positiv lärare som tror på att alla elever kan. Du är en tydlig ledare i klassrummet som drivs av att skapa upplevelser och utveckling för eleverna med hjälp av musiken. Du har god samarbetsförmåga och bidrar med ditt engagemang och dina kunskaper till att utveckla musikundervisningen.

Vid Älvbrinkens skola pågår just nu ett mycket viktig värdegrundsarbete. Vi söker därför dig som kan ställa dig bakom läroplanens demokratiska uppdrag och vill driva den linjen inom musikundervisningen.

DIN NYA ARBETSPLATS
Älvbrinken ligger i ett naturskönt område endast ett stenkast från buss-och tåg förbindelser. Området där eleverna vistas under rasttid har naturen alldeles inpå knuten och kan bjuda in till många lekar. Skolan arbetar aktivt med rastaktiviteter samt har ett arbetsområde inom rörelseglädje.

Som nyanställd lärare vid Älvbrinkens skola erbjuds du stöd i ditt uppdrag av en utbildad skolcoach. Skolan erbjuder också friskvårdstimme och friskvårdsbidrag, som vi gärna ser att du nyttjar.

KRAV
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas innan anställning.

DET HÄR ÄR VI
Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer och Vindeln här: http://bit.ly/dethararvi

ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA
Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.

Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss.

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.
 

Dela detta jobb

Musiklärare

Vindelns kommun