skoljobb.se

Musiklärare

Regioner
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Musiklärare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden.

Du får undervisa våra elever i musik på Ribbaskolan låg, mellan och högstadiet. Musikundervisningen sker i samarbete med en annan musiklärare på skolan. Musik i kombination med annat ämne kan vara aktuellt om du önskar och även omfattningen mellan 80-100% kan diskuteras. Uppdraget innebär också att du är involverad i skolans övergripande arbete med att utveckla nya spännande kulturella och estetiska upplevelser för skolans elever.

Du får arbeta i moderna miljöer där IT är ett självklart instrument i vår undervisning. Du får vara en del av samhället där skolan är viktig.

Välkommen till oss
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 75 personer och 600 elever har sin skolgång hos oss. Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern. Högstadieskolan är byggd för tio år sedan med arkitektinspiration av den historiska miljön Gränna-Visingsö.

Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. Innevarande läsår fokuserar vi gemensamt på "Elevsyn" med syfte att öka elevernas måluppfyllelse och trygghet ytterligare. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare.

Din kompetens

  • Du älskar musik och trivs i en lärande miljö
  • Du är legitimerad lärare i musik, har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka
  • Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna
  • Du är bra på att ta initiativ och har lätt för att samarbeta med andra
  • Du är pedagogisk och inspirerande
  • Du har grundläggande IT-kunskaper


Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Upplysningar
Kontakta gärna;
Rektor Pär Plamgren 036-106660
Fackliga representanter 

Vi söker musiklärare omgående, 100%.

Dela detta jobb

Musiklärare

Jönköpings kommun