skoljobb.se

logga

Musiklärare

Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Musiklärare

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Musikundervisningen inom Norrtälje kommun har under de senaste åren genomgått en stor förändring. För att höja kvalitén på musikundervisningen och för att stärka musikämnet i grundskolan har Norrtälje kommun inrättat MusikTeam som har som uppgift att bemanna kommunens grundskolor med kompetenta musiklärare. MusikTeam genomför genom ett skräddarsytt pedagogiskt system musikundervisning vid kommunens grundskolor. Tjänsten är på deltid, 75%.

Arbetsbeskrivning

Musikteamets uppdrag är att förse och tillhandahålla de kommunala skolorna med musikundervisning. Vårt mål ätt att upprätthålla en högkvalitativ undervisning med kompetenta lärare som brinner för musiken och delar vårt pedagogiska mål att våra elever får samma förutsättningar att nå målen inom ämnet och möjligheten att utveckla deras musikaliska färdigheter.

Du kommer tillhöra ett team av pedagoger men jobbet sker till stora delar enskilt ute på skolan/skolorna. Vi samarbetar och utvecklas i vårt arbete och stötar varandra i vårt musikläraryrke. Jobbet är flexibelt och varierande där du är en engagerad och uppfinningsrik medarbetare.  Vi jobbar med att utveckla en växande verksamhet och ser gärna att du bidrar till denna utveckling genom vårt systematiska kvalitetsarbete och dina pedagogiska och musikaliska kunskaper.

Kvalifikationer

 Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning och lärarlegitimation. Ditt eget spel och pedagogiska förmåga är på en professionell nivå. Du har god organisationsförmåga och kan ta eget ansvar och både leda projekt på ett opretentiöst sätt samt kunna följa andras ledning. Du har en god social kompetens och är en god samarbetspartner till dina kollegor.

Om arbetsplatsen

MusikTeam har sitt huvudkontor i centrala Norrtälje men arbetsplatsen varierar på grund av att bemanningen sker på flertaliga skolor i Norrtälje kommun. I MusikTeam arbetar drygt 20 engagerande medarbetare och vi i nuläget samarbetar med 15 kommunala skolor.  Vi jobbar i arbetslag för samtliga årskurser och möjligheten finns att ingå i vårt pedagogiska råd där vi tillsammans utvecklar en välutvecklad och detaljerad planering för våra elever som sträcker sig från årskurs 1-9. Vi deltar i lärarstuderandes utbildning, VFU. Vi är en verksamhet som främjar utveckling och har höga förväntningar och ambitioner där vi värnar om kulturen och musiken.

Tillträde 2022-01-10

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Dela detta jobb

logga
Musiklärare

Norrtälje kommun