skoljobb.se

Musiklärare åk 1-6

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-05

Ansök nu

Musiklärare åk 1-6

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Klostergårdskolan är vackert omgiven av träd med parker och ett torg samt bibliotek i nära anslutning till skolgården. Här går barn från världens alla hörn tillsammans i en språklig- och kulturellt fantastisk miljö.

Vill du ha chansen att sprida glädje och skaparlust? Brinner du för språk och kultur? Är du en människa som älskar ditt jobb? Då är du den vi letar efter!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i olika årskurser från åk 1-6.

Genom ditt engagemang kommer du att leda och stimulera våra elever till kunskapsutveckling och social utveckling. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet för elevernas individuella behov, intressen och erfarenheter.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra pedagoger, som tillsammans arbetar för barn och elevers lärande och utveckling utifrån LGR 11. Arbetslagets främsta uppgift är att skapa en helhet kring eleven och arbeta för tillgängliga lärmiljöer för alla elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i musik. Andra ämneskombinationer kan också vara av intresse. Vidare har du stor kännedom om skolans styrdokument.

Vår skola arbetar med digitala arbetsredskap och vi vill därför att du har ett intresse av att undervisa på en digital plattform. Det krävs att du har förmågan att skapa en tydlig struktur som ger eleverna stabilitet.

Som person önskar vi att du är flexibel och initiativrik, har lätt för att kommunicera med andra samt god samarbetsförmåga. Kommunikativ. Meriterande är erfarenhet av G-suite och Unikum.

Tjänstens omfattning är 80-100 %, ange gärna ditt önskemål i ansökan tillsammans med löneanspråk.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kommer kalla till intervjuer efter hand som ansökningar kommer in. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Dela detta jobb

Musiklärare åk 1-6

Lunds kommun