skoljobb.se

Musiklärare åk 1-6

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Musiklärare åk 1-6

”Här på Söder är vi kompisar, vi leker och vi lär oss allt vad vi kan. Här på Söder får alla vara med, vi bryr oss om varann” 
Utdrag ur Södergårdsskolans sång

Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb
Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och inte minst rolig vistelse i våra verksamheter.
Du planerar och undervisar i musik samt dokumenterar och följer upp eleverna i ämnet. Du utvecklar undervisningen tillsammans med vårt praktiskt estetiska arbetslag och med övriga kollegor. I ditt arbete känner du stort ansvar och finns till för alla elever på skolan. 

Välkommen till Södergårdsskolan!
Vår skola är belägen på söder i Huskvarna. Det är en skola med gamla anor och fungerar lite som navet på Huskvarna söder. Vi är en mångkulturell skola som utgår från ett positivt förhållningssätt och en god värdegrund. Vi står för lärglädje hela vägen! 

Din kompetens
Vi söker dig som brinner för musik, är behörig eller på väg att bli behörig att undervisa i musik åk 1-6. Meriterande är även lärarlegitimation i andra ämnen och kompetens i IKT. Erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov, samt goda ledaregenskaper är meriterande.

Som person har du lätt för att skapa personliga och trygga relationer med eleverna och har en positiv grundinställning. Du är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga, är självgående, flexibel och ansvarsfull. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Du är entusiasmerande, inspirerande och nytänkande musiklärare som tycker om att vara delaktig i aktiviteter som bärs upp av musik exempelvis avslutningar, julfirande, Luciatåg, Valborg och liknande.

Välkommen in med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Katarina Vågerdal, rektor 036-10 39 74
Jenny Bernhardsson, bitr rektor 036-10 67 03
Tuva Lindström Holm, bitr rektor 036-10 35 51
Hans Sandblad, Lärarförbundet 036-10 23 75

Dela detta jobb

Musiklärare åk 1-6

Jönköpings kommun