skoljobb.se

Musiklärare åk 1-6 till Bromstensskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-03

Ansök nu

Musiklärare åk 1-6 till Bromstensskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Bromstensskolan är en F-6 skola som ligger i Västerort inom Stockholms kommun. Skolan är en kommunal grundskola med ca 500 elever. Skolan ligger vackert uppe på en kulle i ett trivsamt villaområde. De äldre delarna har anor från tidigt 1900-tal och de yngre uppfördes under 1990-talet. Skolan har en stor och trivsam skolgård med bland annat en fotbollsplan med mycket springytor.

På skolan arbetar ca 75 personer, de flesta är pedagoger. Skolledningen består idag av rektor och två biträdande rektorer samt en administrativ chef.

Våra ambitioner är höga och vi har en stark positiv utveckling på skolan. Vår avsikt är att skapa en skola där vi hjälper eleverna att utveckla sin fulla potential. Bästa sättet att lära sig mer om skolan är att träffa oss och ställa frågor om vår verksamhet och snart kanske även din arbetsplats.

Skolans vision är följande "På Bromstensskolan känner vi oss trygga och visar varandra ömsesidig respekt. Vi värdesätter kunskap och får bästa förutsättningar för att utvecklas och lära. Tillsammans skapar vi ansvarskänsla genom delaktighet och inflytande."

Läs gärna mer om oss här: https://bromstensskolan.stockholm.se

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en legitimerad och engagerad musiklärare, som vill undervisa i åk 1-6. Musiklärartjänsten är på 80% och du ingår i ett arbetslag på mellanstadiet där våra pedagoger arbetar tillsammans kring våra elever.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst med start HT20 eller tidigare enligt ök.

Du kommer att planera och genomföra lektionerna i åk 1-6 och ska följa upp verksamheten enligt läroplanens mål, och få eleverna att växa, samtidigt som du är med och vidareutvecklar vår skola. Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och kan i gengäld lova dig ett spännande uppdrag, där du kommer vara med och forma Bromstensskolan och våra elever.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning, har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i musikämnena för årskurs 1-6, alternativt grundlärare i fritidshem med inriktning musik.

För att kunna utöka tjänsten till en heltid behöver du undervisa i ett annat ämne eller få ett annat uppdrag på skolan på 20%. Det är därför meriterande om du utifrån din utbildning eller erfarenhet kan undervisa i ett annat ämne också. Det är även meriterande om du har arbetat med formativ bedömning samt betygssättning.

Du har god förmåga att:

- leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas.

- anpassa undervisningen utifrån mottagaren.

- genom ett tydligt ledarskap göra eleverna delaktiga både i din undervisning och planering. 

- utveckla elevens förmåga att lära, självständigt likaväl som tillsammans med andra.

- reflektera över det praktiska arbetet på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor.

- se det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap.

Som person drivs du av att nå resultat. Du tar ansvar genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har lätt för att samarbeta och motiveras av att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du visar omdöme under tidspress och kan fatta snabba beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär. Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling.

Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Musiklärare åk 1-6 till Bromstensskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen