skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Björkhagens skola är en F-9 skola som ligger söder om söder, mitt i grönskan på gränsen till Nackareservatet. Mottot för vår skola är kunskap och hjärta. Det innebär att för oss står barnens utveckling i centrum och vi skapar en trygg miljö där vi känner gemenskap och kan utvecklas. Genom att inspirera och skapa nyfikenhet, möta eleverna där de är och utifrån deras egna förutsättningar, skapar vi en skola där alla kan lyckas och nå långt i sin kunskapsutveckling. För att lyckas med vårt uppdrag har vi
på djupet förstått att det är genom samarbete vi erbjuder den bästa skolgången för våra elever. På Björkhagens skola är arbetet tillsammans överordnat individen och samarbetskulturen är synlig och självklar. Vi har utvecklat en organisation och arbetssätt som möjliggör för våra pedagoger att samarbeta kring eleverna i både arbetslag och i ämnesteam.

Arbetsbeskrivning
Som vikarierande musiklärare kommer du bland annat att planera och genomföra undervisning i musik i årskurserna 2-6 enligt gällande styrdokument. Du kommer att dokumentera, utvärdera och bedöma elevernas prestationer.
Du kommer att tillhöra ett arbetslag, där du har mentorselever, och tillsammans med en annan musiklärare ha ansvar för musikundervisningen på låg- och mellanstadiet. Ni samarbetar också med musikläraren som undervisar eleverna på högstadiet. Tjänsten är ett vikariat för höstterminen 2019 med goda chanser till förlängning.
Musiksalen är välutrustad och det finns goda möjligheter att genomföra ett gott arbete tillsammans med elever och kollegor på skolan. Färdiga planeringar finns i viss mån, men du har även stor frihet att lägga upp undervisningen på ett sätt som passar just dig.


Kvalifikationer
Ansvarstagande och självgående. Trygg i att undervisa musik i helklass med fokus på gemensam sång och de vanligaste bruksinstrumenten, framförallt piano. Grundläggande kunskaper i musikteori, musikteknik och digitala verktyg.
Kunna inspirera och entusiasmera eleverna till att lära sig och utvecklas.
Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig att undervisa på låg- och mellanstadiet i musik, eller motsvarande.


Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd iundervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    40-60%
Referensnummer    2019/2142

Kontakt    
Ellinor NEtz, bitr rektor åk 4-6, 08-50815928
Facklig företrädare    
Eva Eriksson, lärarförbundet, 08-50815900
Frida Samuelsson, lärarnas riksförbund, 08-50815900

Musiklärare åk 2-6, 40-60% - vikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Dela detta jobb