skoljobb.se

Musiklärare åk 4-6 25%

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Musiklärare åk 4-6 25%

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg.

Charlottenborgsskolan (skolår F-6 och fritids) ligger i en mångkulturell stadsdel i Motala vilket gör att vi arbetar mycket med språkutvecklande arbetssätt i alla skolämnen. Vi har flera års erfarenhet av att använda IKT i undervisningen. Vår närhet till skyddade naturområden är en stor resurs för oss i lärprocessen. Vår fritidsverksamhet förlägger regelbundet aktiviteter utomhus och arbetar även med organiserade rastaktiviteter under skoldagen.

ARBETSUPPGIFTER
Du undervisar i musik i åk 4-6 enligt LGR 11. Lektionerna är idag samlade på 1,5 dag, men kan anpassas så det passar in på övrig tjänst.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik i skolår 4-6. Erfarenhet av musik och ledarskap är meriterande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Musiklärare åk 4-6 25%

Motala kommun