skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Vår skola

Hjulsta grundskola är en 0-9 skola med cirka 400 elever som ligger 100 meter från tunnelbanestationen i Hjulsta, första stationen på blå linjen.. Många elever kommer från olika kulturer och de flesta har svenska som sitt andra språk, vilket berikar, utvecklar och utmanar vår vardag. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer, en administrativ chef och en personalgrupp på ungefär 80 personer varav cirka hälften är lärare. Vi har ett komplett elevhälsoteam bestående av två specialpedagoger, två kuratorer, skolsköterska och skolpsykolog.

Våra elever ska ges möjlighet att utveckla sitt bästa jag, med goda kunskaper och väl utvecklade förmågor inför framtiden. Vi som arbetar på Hjulsta grundskola vill göra skillnad, och med stort engagemang och stor kunskap arbetar vi tillsammans.

Nu sätter vi fart på skolans gemensamma utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Några fokusområden är tillgänglig undervisning, digitalisering, språk- och kunskapsutvecklande undervisning utveckling av samarbetet mellan skola och arbetsliv. Vi lever i en dynamisk värld och vill att alla som arbetar här är flexibla och har ett lösningsinriktat förhållningsätt. Med prestigelöshet och lagarbete går det mesta att lösa, även om det inte alltid blir som man först trodde.

Nu söker vi enmusiklärare som kan och vill arbeta hos oss med våra fantastiska elever.Välkommen till Hjulsta grundskolas spännande resa mot framtiden!

Arbetsuppgifter

Undervisning i musik årskurserna 4-9. Du ansvarar med stöd av kollegor för program och genomförande vid gemensamma samlingar som lucia och avslutningar.

Du har tillgång till en väl tilltagen musiksal med rejäl utrustning och många instrument som du underhåller.

Du tillhör ett arbetslag i åk 7-9. 

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av läraruppdrag i årskurs 4-9, du är legitimerad eller har en färsk examen och har ansökt om legitimation från Skolverket.
  • Du har erfarenhet av och tycker det är spännande att undervisa elever med annat modersmål än svenska,
  • Du är bra på att identifiera och möta varje elevs specifika behov och ser extra anpassningar som en självklar del i ditt uppdrag.
  • Du är van att arbeta nära eleverna, bygga goda relationer, stärka elevens självkänsla och motivation
  • Du är självständig och flexibel.
  • Du är en tydlig pedagogisk ledare i klassrummet som skapar trygghet,energi, glädje, inspiration och engagemang och lyfter det bästa hos varje elev.
  • Du har erfarenhet av och ser olika bakgrund och kultur som en tillgång som berikar verksamheten. Samtidigt har du förståelse för de utmaningar som detta skapar.
  • Du tar del av aktuell forskning samt har intresse och kunskap att driva pedagogik och praktik med hjälp av moderna digitala verktyg.

        Vi kallar till intervju fortlöpande!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 9 januari eller efter överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7639
Kontakt
  • Ingrid Forsberg, 08-508 413 57
Facklig företrädare
  • Sarah Kahnberg LR, 08-508 413 51
Publicerat 2018-12-02
Sista ansökningsdag 2018-12-16
Legitimationskrav Lärare

Musiklärare åk 4-9 till en skola i utveckling!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb