skoljobb.se

Musiklärare åk 7-9 med musikprofil på Karlbergsskolan

Ansök nu

Musiklärare åk 7-9 med musikprofil på Karlbergsskolan

KARLBERGSSKOLAN

Musikpedagog/Musiklärare

Kommun: Köping

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Karlbergsskolan är en traditionsrik 7-9 skola som byggdes 1905. Det är en fin skola som ligger vid Karlbergsskogen. Det finns goda förbindelser då skolan ligger nära centrum och tågstationen i Köping. Det är ca 400 elever på skolan. Vi har en musikprofil för ca 25 elever per årskurs med två musiklärare anställda på heltid. Vi erbjuder goda förutsättningar för musikundervisningen i våra rymliga och välutrustade musiksalar. Skolan har även en välutrustad konsertlokal som används flitigt. Musiken har en framträdande roll på skolan. 

 

Personalen är engagerad och det finns en fin ”vi-känsla” på skolan. Vi är organiserade i årskursarbetslag och har även regelbundna ämneslagsträffar.

 

Elevhälsan arbetar för att vara ett bra stöd för elever och lärare och dess styrka är att den består av olika professioner som kompletterar varandra. Vi arbetar för att utveckla vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete. Under läsåret 19/20 har hela skolan kompetensutvecklats inom NPF.

 

Alla elever har tillgång till en personlig IPad. På skolan finns det en IT-pedagog som är till stor hjälp och är tillgänglig för personalen. 

 

Arbetsuppgifter: 

- Du arbetar som lärare i musik och har klassundervisning i årskurs 7-9.

- Du ansvarar även för musikprofilen på skolan tillsammans med den andra musikläraren. Musikprofilen omfattar ca 25% av tjänsten och den tiden disponerar du och din kollega till projekt, talangjakt, musikal, luciafirande, avslutningar m.m. Skolan har också en kör med 60-80 sångare.

 

- Du har stora möjligheter att vara kreativ och förverkliga idéer och driva projekt.

- Du och en kollega delar kontaktlärarskapet för en klass.

  

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurserna 7-9 och som har engagemang utöver det vanliga. Du gillar att arbeta i projekt och ta tillvara på elevernas idéer. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag.

 

 Du är social och visar en positiv attityd. Du tycker om att arbeta i team och är lösningsfokuserad. 

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Tillträde:

2020-08-10 eller enligt överenskommelse

 

Utbildningsförvaltningen

 

Ansökan:

Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv.

 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande

Utdrag från belastningsregistret krävs.

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

 

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Dela detta jobb

Musiklärare åk 7-9 med musikprofil på Karlbergsskolan

Köpings kommun