skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Kista grundskola är en F-9 grund- och grundsärskola med 660 elever. Skolan finns mitt i Kista, ett av Europas mest dynamiska område för utveckling av IT. Med tunnelbana tar det 15 minuter från Fridhemsplan. Det märks att vi befinner oss i den omgivning vi gör. Vi satsar stort på IT-stöd för att utveckla undervisningen och för att kunna individualisera och erbjuda olika stödfunktioner. Det möjliggör också skolans mål för undervisningen det ”sömlöst” lärande. Undervisningen bedrivs utan begränsningar i tid och rum där applikationer med uppgifter och aktiviteter ligger som grund för skolarbetet. Mer om det på vår webbplats kistagrundskola.stockholm.se, instagram kista.grundskola eller vid en intervju.

Alla elever har iPad och alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer eller smartboards. Lärarna har iPad och bärbar dator. Vi samarbetar med KTH och Stockholms universitet för att utveckla undervisningen med stöd av IT. Vi har hunnit en bra bit på väg men utvecklingen går vidare. Självklart arbetar vi också med traditionella läromedel. Skolan har sedan sex år tillbaka mycket bra resultat över 90 % gymnasiebehöriga och 100% godkända nationella proven i åk 3.

Vi arbetar utifrån visionen "alla ska lyckas på Kista grundskola". Det gör vi utifrån att skapa trygghet och utveckla undervisningen. För tryggheten har vi en tydlig värdegrund, TRASK och ett värdegrundsansvar. Undervisningen utvecklas utifrån det sömlösa lärandet som mål. Vår strävan är att alla elever ska nå så långt som möjligt med att utveckla sina förmågor och nå kunskapsmålen. Det förverkligar vi med studier både på djupet i ämnena men också via att lära sig se helheter med ämnesövergripande arbete. Samarbete är ett nyckelord för skolans utveckling.

Grunden läggs i förskoleklass och de första åren för att sedan utvecklas i f-9 perspektiv. Fritidshemmet har en viktig roll i skolans utveckling. Arbetet med värdegrunden har varit framgångsrikt så skolan är en lugn arbetsplats med goda möjligheter att utveckla sin undervisning.

Välkommen till framtidens skola.

Arbetsbeskrivning
Genomföra musikundervisningen i åk F-5 samt leda och organisera olika aktiviteter som genomförs under läsåret. Det finns en stor frihet i att utforma verksamheten. Musiksalen är väl anpassad till läroplanens krav.

Kvalifikationer
En merit om du har erfarenhet av musikundervisning i grundskolan och erfarenhet av digitala verktyg.

Gott ledarskap, samarbetsförmåga och en kreativ helhetssyn är önskvärt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Efter överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/1945

Kontakt    
Per Wadman, 0850845204
Facklig företrädare    
Charlotte johansson Lärarförbundet, 0850845700
Anne-Marie Ryhänen, 0850845000
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

musiklärare åk F-5

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Dela detta jobb