skoljobb.se

logga

Musiklärare åk F-5, Raoul Wallenbergskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-23

Ansök nu

Musiklärare åk F-5, Raoul Wallenbergskolan

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium.

Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Skövde har expanderat från 80 elever till ca 850 elever. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Skövde. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus.  Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren ska bygga och etablera flera nya skolor i såväl Skövde som Skaraborg.

Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik, till låg och mellanstadiet i åk F-5. Vi söker dig som delar vår värdegrund och vår passion för barn och utbildning. Inom RWS-skolor arbetar vi efter gemensamma lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du ser dig själv som en viktig del i arbetet för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. Du har ett gott ledarskap som förmedlar en tydlig lektionsstruktur, trygghet, tydliga förväntningar och relationsskapande. Du är väl förtrogen med digitala verktyg. Du ser samarbete som ett givet sätt att utvecklas och bli ännu bättre. Klassrummen är utrustade med projektor, eleverna har tillgång till Chromebooks och vi arbetar aktivt med vår lärplattform – Canvas. Musikundervisningen sker i halvklass i musiksal.

Vi söker dig som:

·         är behörig grundskollärare med legitimation att undervisa i musik eller har annan adekvat utbildning.

·         är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument.

·         har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning.

·         kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 80 % med tillträde 8 augusti 2023.

Rekrytering sker fortlöpande.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 23 april 2023.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Camilla Andersson på 073-841 45 69

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan.

Senaste ansökningsdag 23 april 2023

Rekrytering kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Tillträde 8 augusti 2023

Tillsvidare

Deltid 80 %

Dela detta jobb

logga
Musiklärare åk F-5, Raoul Wallenbergskolan

Raoul Wallenbergskolorna AB