skoljobb.se

Musiklärare år 2-6

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Musiklärare år 2-6

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Är du initiativrik och med passion för ämnet musik så kommer du att trivas hos oss på Ribbyberg! 

Nu har du chansen att få ingå i ett positivt gäng med hög kompetens, vi gillar vår skola och ser fram emot att gå till jobbet.

Du kommer att ingå i ett arbetslag på Ribbybergsskolan, och undervisa elever i klass 2-6. Du ska ta huvudansvar för sångsamlingar t ex på Lucia, skolavslutning och andra traditioner som vi gärna utvecklar tillsammans med dig. Musiksalen ligger i en paviljong där även slöjdsalarna ligger. Du som söker bör vara målinriktad och ha stor initiativförmåga. Du måste vara strukturerad och ha ett målinriktat arbetssätt. Halvklasser finns i åk 5 och 6.

Vi har nyfikna elever som tycker om ämnet musik och vill lära sig mer. Kollegorna är positiva och kunniga och ser fram emot att driva skolutveckling inom PREST-ämnena i hop med den nye musikläraren.

Skolledningen som består av en rektor och två biträdande rektorer är nära verksamheten och skapar förutsättningar för lärarna att vara den bästa läraren för sina elever.

Vi sätter värde på om du har ett tydligt ledarskap, ett formativt arbetssätt och tar vara på elevernas kreativitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eventuellt kan tjänsten utökas till 100 % om du har andra behörigheter som vi har behov av. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

 Att vara behörig i musik och inneha lärarlegitimation är ett krav för att få tjänsten.

 Vi ser fram emot din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    20190109
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80-100
Ort    Haninge
Referensnummer    2018/533

Kontakt    
Anders Ekbäck Bitr Rektor , 08-606 8135

Facklig företrädare    
Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00

Sista ansökningsdag    2018-12-13

Dela detta jobb

Musiklärare år 2-6

Haninge kommun