skoljobb.se

Musiklärare med brinnande intresse för undervisning, Skulltorps skola i Partille

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Musiklärare med brinnande intresse för undervisning, Skulltorps skola i Partille

Om arbetsplatsen

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 38 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter

Brinner du för att undervisa i musik? 
Härligt, då kan det vara dig vi söker!

Skulltorps skola ligger centralt i Partille och har ca 250 elever i åldrarna 6-11 år. Det är en liten mysig skola där alla känner varandra. Våra olika hus ligger kring en fin skolgård med många möjligheter till lek och bollspel. Här finns också idrottshall, musiksal, bibliotek och matsal med eget kök. Förskoleklassen finns i ett eget hus nära skogen. Med trevliga lokaler och god pedagogisk miljö erbjuds plats för många olika aktiviteter.

Välkommen till ett mindre sammanhang där du kan sätta din prägel på musikundervisningen!

Som lärare planerar du, genomför och utvärderar musikundervisningen på vår skola. Du kommer att ingå i ett arbetslag där vi ser samarbete som en självklarhet för att göra skillnad för våra elever i deras lärande och tro på sig själva. Du motiverar, engagerar och skapar glädje för ämnet. 

Tjänsten är idag på 70%, men Skulltorps skola växer och därför ser vi det positivt om du även har behörighet i andra ämnen för att kombinera upp tjänstgöringsgraden men det är inget krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig musiklärare/musikpedagog. Har du även andra ämnesbehörigheter ser vi det som positivt. Som musiklärare hos oss värdesätter vi din förmåga att engagera och motivera våra elever. Du håller strukturerade lektioner där du visar prov på att vara en god pedagogisk ledare. Vidare har du förmågan att skapa goda relationer till elever, medarbetare och vårdnadshavare vi förutsätter att du trivs med att samarbeta med andra. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse

Övrigt

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Patrik Strömsten
Rektor
031-792 15 81

Fackliga företrädare

Alexander Köhn
Lärarförbundet
031-7921795

Dela detta jobb

Musiklärare med brinnande intresse för undervisning, Skulltorps skola i Partille

Partille kommun