skoljobb.se

Musiklärare mellan och högstadiet vik 100% Helår

Ansök nu

Musiklärare mellan och högstadiet vik 100% Helår

Arbetsplatsbeskrivning
Arbetsplatsbeskrivning Sätraskolan är en F-9 grundskola och grundsärskola, med goda kommunikationer och närhet till naturen. Hos oss går drygt 750 elever. Vi är stolta över vår verksamhet som visar allt högre kunskapsresultat. Vår ambition är att det ska vara roligt och utvecklande att arbeta på Sätraskolan, att vi blir bättre tillsammans. Vårt utvecklingsområde detta och nästkommande läsår är att hitta balans och visa på mervärdet med att kombinera digitala, analoga och kreativa uttryckssätt. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande och har byggt upp en organisation med välfungerande arbetslag och goda stödfunktioner. Vi erbjuder en skola där det är "högt i tak" och där du får möjlighet att utveckla dina pedagogiska tankar och idéer. Vi har en väl utbyggd elevhälsa, fungerande pedagogiskt och tekniskt IT stöd, friskvård inom arbetstiden, gratis pedagogisk lunch samt innovativa utvecklingsprojekt. Vårt mål är att Sätraskolan är och ska vara " En skola att längta till och lyckas i"

Arbetsbeskrivning

En av våra musiklärare ska nu vara föräldraledig i ett år och vi söker en vikarie för henne. I uppdraget ingår undervisning i musik på mellan- och högstadiet. Du kommer tillhöra ett team med fler musiklärare och andra praktiskt estetiska lärare. Vi har en mycket välutrustad musiksal och scener båda inom- och utomhus som eleverna använder flitigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare eller har lång erfarenhet av undervisning i musik i grundskolan. Du är en inspirerande person som lätt skapar goda relationer till elever och kollegor. Du vet också att det förutom undervisning ingår tillsyn, värdegrundsarbete och kollegialt lärande i läraruppdraget. Välkommen att bidra till att tillsammans med alla härliga kollegor göra Sätraskolan till ett kunskapsnav för eleverna i Sätra.

Dela detta jobb

Musiklärare mellan och högstadiet vik 100% Helår

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen