skoljobb.se

Musiklärare mellanstadiet

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Musiklärare mellanstadiet

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en musiklärare till mellanstadiet på Färjestadens skola och Smaragdskolan.

Musikämnet är ett viktigt ämne hos oss på Färjestadens skola och ett ämne som eleverna verkligen tycker om! Du behöver kunna arbeta formativt och sätta ord på elevernas kunskapsutveckling. Du vet både var de befinner sig och vart de är på väg!

Arbetsuppgifterna består av undervisning i ämnet musik samt bedömning och för årskurs sex också betygssättning. All undervisning är förlagd till Färjestadens skola.

Tjänstgöringsgraden är 50%

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha lärarlegitimation. På Färjestadens skola och Smaragdskolan förhåller vi oss formativt och inkluderande i hela utbildningen och det förväntar vi oss av dig som söker tjänsten också har förmågan att göra.

Du är kreativ, initiativrik, flexibel, gillar att samarbeta och har goda ledaregenskaper. Du har också förmåga att skapa glädje och nyfikenhet hos eleverna att utforska musikämnet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete som musiklärare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Musiklärare mellanstadiet

Mörbylånga kommun