skoljobb.se

Musiklärare, Ringelskolan

Ringelskolan är en F-6 skola med fritidshem i samma byggnad, som samarbetar där det är i möjligt.Skolan ligger med gångavstånd till samhället och naturen runt i kring erbjuder skolan en rik och omväxlande miljö.

Arbetsbeskrivning: Musiklärare och en del av tjänsten ingår även arbete i fritidshem eller stöd med elever med särskilda behov.Tillsvidareanställning med sex månaders provtjänstgöring.Tillträde 190815. 

Arbetsuppgifter: Musikundervisning årskurs 1-6 grundskolan, Ringelskolan och arbete i fritidhemmets verksamhet eller stöd med elever med särskilda behov.

Kvalifikationer: Utbildad musiklärare med lärarexamen. 
Du skall kunna traktera ackordsinstrument. Du skall inneha en personlig lämplighet att arbeta med barn och ungdomar och vara väl insatt i skolans styrdokument.Vi ser gärna att du har förmåga att inspirera elever och få dem använda tidsenliga verktyg i sitt lärande.
Du har personlig lämplighet att arbeta med barn som har behov av särskilt stöd och 
förmåga att stödja elever som har extra anpassningar och behöver det i ditt ämne..
Du har god samarbetsförmåga, är relationsskapande samt att flexibilitet och lösningsinriktat förhållningssätt är viktiga egenskaper för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö.
Du har även en förmåga att skapa en god föräldrakontakt som är viktigt för samarbetet kring elever.Du är trygg och tydlig i din roll som lärare och du har en förmåga att ge eleverna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga att ge eleverna återkoppling på deras resultat. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, flexibelt förhållningssätt och är väl insatt i de styrdokument som undervisningen ska bygga på. 
Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet. 

Övrigt: Kräver utdrag ur polisens belastningsregister.
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Arvidsjaurs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Ringelskolan
93381 ARVIDSJAUR 
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-24
Ange referens: A19tksm26.07 
 
Kontaktpersoner
Btr Rektor Kristin Westerberg, 0960-15801
Biträdande rektor Lena Lundmark, 0960-15500
Fackliga kontaktpersoner
Facklig förtroendeman Linda Stenvall, 0960-15563
Facklig förtroendeman Thomas Pettersson, 0960-15653

Musiklärare Ringelskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Dela detta jobb