skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

För fyra år sedan öppnade vi vår grundskola och förskola Raoul Wallenbergskolan Skokloster. Skolan drivs under devisen ”Skolan mitt i byn” och vår ambition är att det ska vara mötesplatsen för både barn, unga och vuxna i Skokloster. I skolan bedrivs en fantastiskt fin verksamhet, som både elever och föräldrar är mycket nöjda med. Vi har en tydlig hälsoprofil med mycket rörelseaktiviteter under hela skol- och fritidsdagen. Skolan har 100 elever och en grupp mycket kompetenta och engagerade lärare och fritidsledare. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför kommer vi under de närmaste åren bygga och etablera flera nya skolor runt om i Stockholmsområdet och i Sverige.

Vi söker nu en musiklärare som vill göra positiv skillnad för eleverna. Vi letar efter dig som är trygg i din ledarroll och verkar för god ordning i klassrummet. RWS arbetar efter lektionsrutiner som skapar möjlighet till arbetsro, trygghet och nyfikenhet. Vi söker en musiklärare för våra musiklektioner på en dag i veckan. Du kommer vara en viktig del i elevernas utveckling och lärande i musik.

Vi söker dig som:
• är behörig musiklärare
• har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv studieatmosfär i din undervisning
• kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet
• gillar utmaningar, utvecklingsarbete och kollegialt lärande

Tjänsten är en fast ferietjänst på 20%. Tillträde omgående.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se/rws-skokloster

Ansökan:
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på följande länk och bifoga ditt CV https://roirekrytering.se/lediga-jobb/musiklarare-som-vill-gora-positiv-skillnad-for-eleverna/

Senast den 25 oktober vill vi ha din ansökan.

För frågor kontakta Rektor Lena Gerby på telefon 070-755 11 95

Musiklärare som vill göra positiv skillnad för eleverna!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb