skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Furuparkskolan, f-åk 6 är belägen i ett villakvarter på bostadsområdet Skurholmen, 3 km från Luleå centrum. Musikundervisningen bedrivs i det renoverade ”estetiska huset” som även inrymmer slöjdsalar och idrottshall. Furuparkskolan har ett nära och bra samarbete med Kulturskolan i Luleå.
Tallkronanskolan, f-åk 6 är belägen på området Kronan. På skolan finns det en välutrustad musiksal där skolans elever kommer att ha sin musikundervisning.

Skolorna är nära beläget varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i åk 4-6 på Furuparkskolan i musik enligt läroplan. Din hemskola kommer att vara Furuparkskolan. Tjänsten kombineras med Tallkronanskolan, där undervisar du elever i åk 1-6. Tjänsten fördelas ungefär 50% på vardera skola.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i musik, årskurs 1-6. Vi söker dig som är en engagerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina uppgifter. Du har ett tydligt ledarskap och en god förmåga att möta alla elever där de befinner sig i sin kunskapsutveckling. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Det är meriterande att ha behörighet i ytterligare ämnen.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Musiklärare till Furuparkskolan och Tallkronanskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb