skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Kvarnbackaskolan är en kommunal skola som ligger i norra Stockholm, nära Kista centrum. Vi har goda resultat med välfungerande rutiner och strukturer. I skolan går det ca 320 elever, var och en med sina erfarenheter, förkunskaper och förutsättningar. Vi har elever från förskoleklass till årskurs 6, samt grundsärskola åk F-6. Skolan har fritidsverksamhet för elever i de yngre åldrarna samt öppen fritidsverksamhet för de äldre eleverna. Elevunderlaget består av elever från närområdet i Kista och Husby. Vi arbetar språkutvecklande i hela skolan utifrån ett genrepedagogiskt förhållningssätt som genomsyrar all undervisning. Dessutom arbetar vi mycket med digitala verktyg. Samtliga elever har tillgång till en egen iPad och vi arbetar bl.a. med ASL och grundläggande programmering. Vi värderar trygghet, trivsel och lärande högt och alla ska kunna känna sig sedda och inkluderade. All personal har därför utbildats i positivt beteendestöd (PBS), med målsättningen att öka trivsel och skolmotivation för alla elever. Vi arbetar inkluderande med våra elever och flera av grundsärskolans elever är inkluderade i grundskolans klasser. Det är god stämning bland personalen och attityden präglas av ett stort kollegialt engagemang.

Arbetsbeskrivning
I ditt uppdrag ingår att planera och genomföra musikundervisning med skolans elever från åk 1 - 6. Du ansvarar också för musik och estetisk verksamhet för skolans fyra grundsärklasser. Skolan samarbetar när med El Sistema, som bedriver orkesterskola med eleverna i årskurs 1-4 nu, men med avsikten att det ska täcka alla årskurser om två år. Vi ser gärna att musikundervisningen får vara en central del av skolans verksamhet där uppträdanden och gemensamma musikaliska aktiviteter skapar forum för skolans sammanhållning. Därför är dina tankar kring hur musikundervisningen kan genomsyra även andra delar av skolan viktiga. Musiklektionerna upptar ca 70% av tjänsten, varför andra delar kommer att tillkomma för att fylla upp till heltid om det är det du önskar. Vi utgår då ifrån de behov som vi har på skolan och de kompetenser och kvalifikationer som du har.

Kvalifikationer
Utbildad musiklärare, gärna med andra lärarbehörigheter. God kunskap att hantera digitala hjälpmedel. Vana att samla och entusiasmera stora grupper med elever. Du har dokumenterat goda kunskaper att arbeta med tydliga lärandemål för eleverna. Eftersom hela skolan arbetar språkutvecklande så är det viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    12 augusti 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    70-100%
Referensnummer    2019/2242

Kontakt    
Janne Lindelöw, 08-508 45 503
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Musiklärare till Kvarnbackaskolan 70-100%

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Dela detta jobb