skoljobb.se

logga

Musiklärare till MusikTeam

Regioner
Utgår

2022-01-25

Ansök nu

Musiklärare till MusikTeam

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Musikundervisningen inom Norrtälje kommun har under de senaste åren genomgått en stor förändring. För att höja kvalitén på musikundervisningen och för att stärka musikämnet har Norrtälje kommun inrättat MusikTeam som har till uppgift att bemanna kommunens grundskolor med kompetenta musiklärare vilket MusikTeam genomför genom ett skräddarsytt system. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara med och förstärka vårt team inför framtiden.

Arbetsbeskrivning

MusikTeams uppdrag är att förse och tillhandahålla de kommunala skolorna med musikundervisning. Vårt mål är att upprätthålla en högkvalitativ undervisning med kompetenta lärare som brinner för musiken och delar vårt pedagogiska mål att våra elever får samma förutsättningar att nå målen inom ämnet och möjligheten att utveckla deras musikaliska färdigheter.

Du kommer tillhöra ett team av pedagoger men jobbet sker till stora delar enskilt ute på skolan/skolorna. Vi samarbetar och utvecklas i vårt arbete och stöttar varandra i musikläraryrket. Jobbet är flexibelt och varierande där du är en engagerad och uppfinningsrik medarbetare. Vi jobbar med att utveckla en växande verksamhet och ser gärna att du bidrar till denna utveckling genom det systematiska kvalitetsarbetet, dina pedagogiska och musikalistiska kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en adekvat högskoleutbildning och lärarlegitimation. Ditt eget spel och pedagogiska förmåga är på en proffessionell nivå. Du har god förmåga att organisera ditt arbete och tar eget ansvar i din yrkesutövning. Du känner dig bekväm med att leda projekt men trivs också under andras ledning. Du har en god social kompetens och är en god samarbetspartner.

Om arbetsplatsen

MusikTeam har sitt huvudkontor i centrala Norrtälhe men arbetsplatsen varierar på grund av att bemanningen sker på flera skolor i Norrtälje kommun. I MusikTeam arbetar drygt 20 engagerade medarbetare och vi samarbetar med 18 kommunala skolor i dagsläget. Vi jobbar i arbetslag för samtliga årskurser och möjligheten finns att ingå i pedagogiska råd där vi tillsammans tar fram en välutvecklad och detaljerad planering för våra elever som går i åk 1-9. Vi deltar i lärarstudenternas utbildning, VFU. Vi är en verksamhet som främjar utveckling och har höga förväntningar och ambitioner där vi värnar om kulturen och musiken.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Deltid 75% Tillsvidare 

Tillträde datum 2022-03-01 eller enligt ök

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-12-07

Sista ansökningsdag:

2022-01-25

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef musikteam

Simon Lundqvist, simon.lundqvist@norrtalje.se, 0176-283428

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Musiklärare till MusikTeam

Norrtälje kommun