skoljobb.se

Musiklärare till Rågsveds grundskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-23

Ansök nu

Musiklärare till Rågsveds grundskola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Välkommen till Rågsveds grundskola! Vi är en F-6 skola i södra Stockholm med ca 220 elever. Vi arbetar systematiskt med att öka måluppfyllelsen och våra arbetssätt utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Skolan har små klasser och hög personaltäthet vilket bidrar till trygghet och lärande. Vi har höga förväntningar på våra elever för att de ska ges möjlighet att nå sina personliga mål i livet och vara väl förberedda inför vidare studier och yrkesutbildningar. Vi arbetar lågaffektivt och använder oss av skolmedling för att lösa konflikter som uppstår. Vi vill att skolan ska vara en trygg och stimulerande arbetsplats för elever och personal. Eleverna har minst 30 min rörelse varje dag. Läs gärna mer på http://ragsvedsgrundskola.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa årskurs 2-6 i ämnet musik. I uppdraget ingår också att planera och genomföra storsamlingar i skolans aula en gång per månad. Det finns möjlighet att kombinera tjänsten med 50% på Snösätraskolan som ligger på 10 minuters promenadväg från Rågsveds grundskola.

Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad musiklärare för F-6.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se

Övrigt Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    snarast möjligt
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50-100%
Ort    Rågsved
Referensnummer    2018/4041

Kontakt    
Marko Anderot, 0850849300

Facklig företrädare    
Timmy Björk, LR, 0761249315
Maide Ayhan, Lärarförbundet, 0761234395

Sista ansökningsdag    2018-08-23
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Musiklärare till Rågsveds grundskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen