skoljobb.se

logga

Musiklärare till Roslagsskolan

Ansök nu

Musiklärare till Roslagsskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Musiklärare till Roslgsskolan

Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad musiklärare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i Musik 75% i grundskolan åk 7-9. Du arbetar i arbetslag och samarbetar med kollegor inom dina egna ämnen och i tematisk undervisning. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vårt arbetssätt. I tjänsten ingår även ansvar för eleverna i arbetslaget och specifikt för mentorseleverna. Du ser modern teknik som ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Du följer dessutom forskning samt utveckling och för in detta i din undervisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik. . Ditt engagemang och din nyfikenhet skapar förutsättningar för kreativ och laborativ undervisning. Du har förmåga att inspirera eleverna och motivera dem till att nå hög måluppfyllelse. Du bidrar till arbetslagets utveckling genom din kompetens och förankrar dina tankar i relevant forskning.
Samarbetsvilja, flexibilitet och självständighet är förmågor vi värdesätter. Ditt arbetssätt är inkluderande och du ser utmaningar som möjligheter. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket och kan kommunicera både muntligt och skriftligt med alla det berör i din profession.

Om arbetsplatsen
Roslagsskolan är belägen i centrala Norrtälje och vilket ger varierande lärandemöjligheter genom närheten till företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 600 elever i åk 7-9 fördelade på fyra arbetslag. Här arbetar drygt 60 engagerade medarbetare varav närmare 50 är pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. I Norrtälje kommun har alla elever i åk 7-9 liksom pedagogerna tillgång till egen läsplatta/dator. Vi deltar i lärarstuderandes utbildning, VFU. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. Våra ledord är förhållningssätt, professionalitet och uppdraget.

Anställningsform
Deltid 75%
Tillträde datum 2021-08-10

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.
Publicerat:
2021-03-12

Sista ansökningsdag:
2021-04-11

Typ:
Pedagogiskt arbete

Tjänst:
Grundskollärare

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Ort:
Norrtälje

Omfattning:
Heltid

Kontaktpersoner
Biträdande rektor
Anne-Kristine Forslund Julén, anne-kristine.forslund-julen@norrtalje.se, 0176-712 10

Rektor Roslagsskolan
Ann-Katrin Hegart, ann-katrin.hegart@norrtalje.se, 0176-71430

Lärarnas riksförbund
Anna Mattsson, anna.mattsson@norrtalje.se
Facklig företrädare, Lärarförbundet
Petra Jansson, petra.jansson2@norrtalje.se

Dela detta jobb

logga
Musiklärare till Roslagsskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret