skoljobb.se

Musiklärare till Skulltorps skola, Partille kommun

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Musiklärare till Skulltorps skola, Partille kommun

Om arbetsplatsen

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 38 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter

Brinner du för musikämnet? Vill du arbeta i en mångkulturell miljö med många olika perspektiv? Då kan du vara vår nya musiklärare.

Skulltorps skola ligger centralt i Partille och har ca 250 elever i åldrarna 6-11 år. 
Det är en liten mysig skola där alla känner varandra. Våra olika hus ligger kring en fin skolgård med många möjligheter till lek och bollspel. Här finns också idrottshall, musiksal, bibliotek och matsal med eget kök. Förskoleklassen finns i ett eget hus nära skogen. Med trevliga lokaler och god pedagogisk miljö erbjuds plats för många olika aktiviteter.

Som lärare planerar du, genomför och utvärderar musikundervisningen på vår skola. Du kommer att ingå i ett arbetslag där vi ser samarbete som en självklarhet för att göra skillnad för våra elever i deras lärande och tro på sig själva. Du motiverar, engagerar och skapar glädje för ämnet. 

Musiklärartjänsten är idag på 70%, men Skulltorps skola växer och därför ser vi det positivt om du även har behörighet i andra ämnen för att kombinera upp tjänstgöringsgraden.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad musiklärare, gärna i kombination med andra ämnesbehörigheter. Som musiklärare hos oss värdesätter vi din förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är engagerad, initiativrik och är en god pedagogisk ledare. Du har förmågan att skapa goda relationer med elever, medarbetare och vårdnadshavare och tycker om att samarbeta med andra Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Musiklärare till Skulltorps skola, Partille kommun

Partille kommun