skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Slättgårdsskolan ligger i ett blandat bostadsområde i Bredäng och är en skola där alla blir sedda. Här får eleverna växa in i skolvärlden tillsammans med engagerade pedagoger; från förskoleklass till skolår 9.
Fritidsverksamheten är integrerad för skolår F-3 och för skolår 4-6 finns möjlighet till eftermiddagsverksamhet i vår fritidsklubb.

Vår skolas huvuduppgift är att främja lärandet, så att våra elever stimuleras att inhämta kunskaper i hela sitt liv. För elever och pedagoger i Slättgårdsskolan är det viktigt att eleverna når målen i LGR 11 samtidigt som de har inflytande över sitt eget lärande. Vi följer varje elev noga i deras kunskapsutveckling. Våra elever och pedagoger får stöd via handledare, specialpedagoger, kurator och skolpsykolog i sitt strävande att lotsa eleverna mot förmågor och mål.

Slättgårdsskolan arbetar medvetet med att blanda åldersgrupper för att skapa en trygg och trivsam miljö, vilket påverkar lärandet positivt. Slättgårdsskolan utgår ifrån att elever vill ta personligt ansvar för sitt lärande och sin arbetsmiljö och att inflytandet stärker deras lust att lära. Det finns gott om lekytor och närheten till större grönområden inbjuder till många utomhusaktiviteter.

                  
 Slättgardsskolans hemsida

Här hittar du oss

Arbetsbeskrivning

Slättgårdsskolan söker en musiklärare för undervisning i årskurs 1-9 på skolan. Uppdraget innebär också lektioner i elevens val samt ansvar för aktiviteter, som innebär musikinslag, t ex avslutningar, luciatåg och öppna hus.
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik med behörighet för betygsättning i årskurs 6-9.

Tjänsten innebär arbete och tillhörighet i en årskurs 4  samt samarbete med alla skolans arbetslag och mentorer.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/3033

Kontakt    
Ia Jeckert, 0761224313
Ebon Lundberg, 0761224303
Facklig företrädare    
Herzal Azad, LF, 08-50824304
Michael Holmström, LR, 08-50824304

Musiklärare till Slättgårdsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb