skoljobb.se

Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"

Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 800 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Vi har profilklasser i science, musik och bild/idrott och hälsa från åk 4-9. Skolan är digitalt välrustad  samt har sitt eget bibliotek. 
Vi utökar nu musikklassprofilen på skolan och söker därför ytterligare en musiklärare som vill och kan arbeta med musikklassprofilen åk 4-9 tillsammans med vår andra musiklärare. Tyngdpunkten för den här tjänsten ligger på sång- och körundervisning parallellt tillsammans med ensembleundervisningen som bedrivs av vår andra musiklärare.
 
Hur ser din arbetsdag ut? 
Din arbetsdag/vecka är schemalagd när det gäller såväl undervisning, mentorstid, egen planering samt gemensam tid för kollegialt lärande.
I tjänsten ingår även att planera och genomföra konserter, musikaler och andra framträdanden. Musiklokalerna är väl rustade och har även inspelningsstudio.
 
Vem är du?  
Du är positiv och kreativ person som vill bidra med dina pedagogiska  kunskaper och kompetens till Väsby skola. Vi ser att du är behörig musiklärare och gärna med erfarenhet från musikklasser. För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ.

Musiklärare till Väsby skolas musikklasser

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb