skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Åsö Grundskola är en 7-9 skola som ligger mitt på Södermalm. Skolan har idag ca 530 elever fördelad på 21 klasser och är indelad i fyra arbetslag med delat ansvar för 5 till 6 klasser. Du kan läsa mer på vår webbplats: https://asogrundskola.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
Vi söker en lärare i No gärna med behörighet även i matematik.  Utöver att arbeta som undervisande lärare innebär tjänsten mentorskap, arbeta med tryggheten på skolan och vara en del i utvecklingen av ämnesundervisningen och skolan. Tjänsten innebär att man är del av ett arbetslag med delat ansvar för en större grupp elever.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska du kunna:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
 

Kvalifikationer
Erfarenhet från yrket och arbete med den aktuella åldersgruppen är inget krav men det är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid förmåga att samarbeta med kollegor både kring planering, utveckling och trygghet, såväl som en god förmåga att skapa relationer med eleverna.

Vi tillämpar löpande urval.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Referensnummer    2019/1912
Kontakt    
Hans Björck, 076-8254442
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

No eller No/Ma-lärare till Åsö grundskola

Ansök nu

Dela detta jobb