skoljobb.se

Om arbetsplatsen
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. 

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Karlbergsskolan är en F-6 skola med drygt 400 elever fördelade över 18 klasser och ett fritidshem med fyra olika avdelningar. Under flera år har ett utvecklingsarbete kring den elevstödjande verksamheten pågått. Sedan vårterminen arbetar vi i ett projekt finansierat av SPSM som handlar om inkludering och tillgänglighet med särskilt fokus på lever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 
Flexenheten är skolans organisation av vår elevstödjande verksamhet där elevernas behov alltid är i fokus. Flexenhetens uppdrag är att skapa inkluderande arbetssätt och en tillgänglig lärmiljö. Flexenheten arbetar alltid i nära samverkan med skolans olika arbetslag och lärare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i EHT- och Flexenheten.
Ditt uppdrag blir att i samverkan med rektor och specialpedagog utveckla våra arbetssätt från projektform till tydlig och strukturerad arbetsorganisation. Ditt närmaste arbetslag blir Flexenheten

I tjänsten ingår också att arbeta med andra skolor i kommunen för att handleda och stötta i deras arbete med inkludering och tillgänglig lärmiljö. På Karlbergsskolan arbetar vi med tillgänglighet ur flera perspektiv - social, pedagogisk och fysisk lärmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare och specialpedagog med kompletterande utbildning kring autism och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 
Du har:
• gedigen erfarenhet av undervisning, handledning av lärare, elever och föräldrar
• erfarenhet av differentierad undervisning som inkluderar alla elever, anpassningar och verktyg som skapar en tillgänglig skola för alla
• mycket god kunskap och lång erfarenhet av nära arbete med elever med olika neuropsykiatriska diagnoser
• väl utvecklade förmågor gällande reflektion och analys, kreativitet, nyfikenhet och problemlösning. 

Du behöver också vara en trygg pedagog som litar på sin kompetens och kan driva utveckling såväl i team som självständigt.

Anställningens omfattning
Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer:   BUN 2018-00347

Kontaktperson
Karin Edman
Rektor 0586-61318

Fackliga företrädare
LR, Eje Johansson
070-416 23 76
Lärarförbundet
0586-621 27lararforbundet@karlskoga.lararforbundet.se

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

NPF-pedagog till Karlbergsskolans flexenhet

Företag Karlskoga kommun
Regioner
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb