skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Nybohovsskolan är en F-6 skola med ca 200 elever. 
Skolan ligger inbäddad i grönskan uppe på Nybohovshöjden i Liljeholmen.
Skolan har en fantastisk närmiljö med en stor skolgård, flertal lek- och klätterställningar, en mindre och en större konstgräsplan.
Nybohovsskolans
tre hörnstenar är kunskap, samverkan och rörelse. I vårt välorganiserat hälso- främjande och förebyggande arbete är simkunnighet, organiserad rastverksamhet, rörelse, fysiskt aktivitet och aktiv undervisning några av våra betydelsefulla insatser för eleverna att ha en god arbetsmiljö under hela skoldagen. 

https://nybohovsskolan.stockholm.se/
https://www.instagram.com/nybohovsskolan/

Kvalifikationer

Vi söker dig som gärna har fritidsledarutbildning eller liknande. Du ska ha flerårig erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, gärna ha varit ledare i skol- eller idrottsverksamhet. Du ska vara en tydlig ledare och ha erfarenhet att kunna stötta elever i deras sociala utveckling i skolarbete.
Du har kompetens i att använda digitala verktyg och ha kunskap om skolans styrdokument.
Vi vill att du ska ha ett reflekterande förhållningssätt till din egen förmåga i arbete med barn och ungdomar och vara öppen för att dela med dig av dina kunskaper i verksamheten. 
Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och initiativrik och alltid ha fokus på trygghet och studiero för att få eleverna att nå kunskapsmålen.
Du är en tydlig ledare, ansvarstagande och strukturerad. Vi vill att du kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med elever, kollegor och föräldrar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Nybohovsskolan söker fritidsledare

Ansök nu

Dela detta jobb