skoljobb.se

Nyhemsskolan söker lärare till åk4

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Nyhemsskolan söker lärare till åk4

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Nyhemsskolan är grundskola med årskurs F-6 . Här finns ca 480 elever och omkring 85 medarbetare. Till läsåret 2019/20 kommer Nyhemsskolan ha tre paralleller i alla årskurser och därför söker vi nu en klasslärare till årskurs 4. Skolan har en hög andel behöriga lärare och en god stödstruktur för eleverna. Just nu är vi inne i en utvecklingsprocess där vi inom ramen för Samverkan för bästa skola satsar på kompetensutveckling i språkutvecklande arbetssätt. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer ingå i ett arbetslag där arbetskamrater med olika uppdrag arbetar; tex ämneslärare, elevassistenter och speciallärare. Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 4 med sedvanliga arbetsuppgifter som undervisning, planering, mentorskap mm.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med inriktning årskurs 1-6. Vi ser också gärna att du fått din lärarlegitimation. 

Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter i sitt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du agerar prestigelöst i förändringar och agerar för att främja egen utveckling och fortsatt arbete. 

Du arbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: C27066/2019

Upplysningar lämnas av:

Johanna Flodin-Karlsson
Rektor
Telefon: 0150-57320

Hanna Olsson
Biträdande rektor
Telefon: 0150-57324

Dela detta jobb

Nyhemsskolan söker lärare till åk4

Katrineholms kommun