skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplats beskrivning

Nu söker vi en vikarierande lärare till Maltesholmsskolan!

Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till naturen. Mälaren och Grimstaskogen ligger bara ett stenkast från skolan. Skolan är byggd 1958 och har idag cirka 450 elever fördelade på tre förskoleklasser med heldagsomsorg, 15 grundskoleklasser i årskurs 1 –6, en grundsärskoleklass som läser ämnesområden, fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-3 samt mellanstadieverksamhet för elever i årskurs 4 -6.

Vi på Maltesholmsskolan tycker att alla ämnen är lika viktiga och satsar på alla ämnen för att ge våra elever en god bas för fortsatta studier. Undervisningen och de olika aktiviteterna i skolan bygger på omväxlande arbetssätt där elevernas olika förmågor lyfts fram vilket skapar möjlighet att bearbeta kunskap på många olika sätt. Vi vill att våra elever ska känna glädje och ha roligt i skolan. Maltesholmsandan kan beskrivas med våra tre honnörsord: ÖPPENHET, ORDNING OCH REDA, GODA KUNSKAPER Vår värdegrund bygger på "Alla är inte lika, alla är lika viktiga, alla ska vara med. Tillsammans skaparvi en bra skola" och våra trivselpunkter är: "Visa respekt för dig själv, Visa respekt för andra, Visa respekt för våra saker och vår miljö."

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i arbetslaget 4-6 och undervisa i idrott i år 2, 3 ,4, 5, 6 och grundsär. Vi har ett trelärarsystem där tre lärare undervisar två klasser på mellanstadiet vilket innebär att vi har ganska så hög personaltäthet i de årskurserna. I arbetslaget ingår även två elevassistenter.

Det är en tjänst på 50% som ligger på tisdag, torsdag och fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och legitimation i idrott. 

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt i din yrkesroll. Du har förmåga att skapa goda relationer och kan kommunicera väl med elever, vårdnadshavare och övrig personal. Som person kan du inspirera och engagera eleverna och möta dem utifrån deras individuella förutsättningar. Vi ser att du har en positiv inställning, är intresserad av ämnesövergripande arbete och tycker om att samarbeta.   

Det är meriterande av att undervisa i grundsärskolan i idrott.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du kan läsa mer om skolan på hemidan, Maltesholmsskolan

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20190107 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Hässelby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/93
Kontakt
  • Nina Alshammar, rektor, 0850841601
  • Johan Michaelson, bitr. Rektor, 0850845102
Facklig företrädare
  • Anna Våg Pääjärvi, Lärarförbundet lokalt ombud, 0768252343
  • Anna-Karin Olsson, LR lokalt ombud, 08-50841628
Publicerat 2019-01-07
Sista ansökningsdag 2019-01-21
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Nytt jobb! Maltesholmsskolan söker lärare i idrott

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-21

Ansök nu

Dela detta jobb