skoljobb.se

Öjersjö Brunn söker lärare i bild och textilslöjd

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-02-19

Ansök nu

Öjersjö Brunn söker lärare i bild och textilslöjd

Som slöjd- och bildlärare hos oss kommer du att ansvara för att planera och genomföra undervisning i textilslöjd och bild i åk 6-9. Du kommer även att ha några timmar undervisning i särskolan. Tjänsten ingår i ett arbetslag med hög kompetens och ett stort engagemang för elevens bästa. 

Vi har ett tydligt fokus på elevhälsa, pedagogisk kvalitet samt ett inkluderande förhållningssätt. Du kommer att delta i arbetslagets och skolans utvecklingsarbete samt arbeta mot skolans mål, uppdrag och prioriterande områden. Vi vill att du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och ett tydligt elevfokus.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare i åk 6-9. Vi söker en pedagog som: -sätter fokus på kunskapsutveckling utifrån nationell läroplan. -brinner för utmaningen att hitta bästa lösningen för varje elev -är en kreativ lagspelare -har ett stort hjärta för människor och olikheter Erfarenhet krävs.

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. På Öjersjö Brunn arbetar man i små hus och lagom stora arbetslag där lärarnas arbetsplatser finns bland barnen och ungdomarna, för att alla ska bli sedda och ha möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Våra lärare är kunniga, engagerade och ligger i framkant vad gäller utveckling av undervisningen för att öka våra barns och ungdomars lärande.

Dela detta jobb

Öjersjö Brunn söker lärare i bild och textilslöjd

Partille kommun