skoljobb.se

Öjersjö rektorsområde söker lärare i musik för åk 1-9

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-22

Ansök nu

Öjersjö rektorsområde söker lärare i musik för åk 1-9

Du kommer att ansvara för undervisningen i musik för åk 1-9 i Öjersjö rektorsområde som innefattar Öjersjö Storegård och Öjersjö Brunn. Tillsammans med kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten så att eleverna når goda kunskapsresultat och en positiv social utveckling i enlighet med läroplanens intentioner. Du ska verka för att ge barnen en trygg, kreativ och lärande tid i skolan. Du kommer att samarbeta med övriga pedagoger i arbetslaget för att göra hela dagen bra för eleverna. Pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan och andra vanliga uppgifter för en lärare ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker en driftig, flexibel och initiativrik behörig lärare som är väl förtrogen med skolans uppdrag. Du behöver ha en lärarexamen med behörighet i ämnet musik för åk 1-9. Meriterande är om du har ytterligare behörighet. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Vi önskar en ambitiös, tydlig och strukturerad person som ser möjligheter. Stor social kompetens, flexibilitet och goda ledaregenskaper är en förutsättning. Vi behöver dig som är bra på att hålla struktur, hantera konflikter och göra det trivsamt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Förskola och skola i Öjersjö spänner från det lilla barnet till tonåringen och vi strävar efter att våra barn och elever i förskola, skola och grundsärskola skall finnas i ett positivt sammanhang och en miljö präglad av lärande och utveckling. Vi har höga ambitioner och strävar efter att alla som växer upp i Öjersjö skall minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7c028ebb-cb23-491a-8249-d72a6db36fe6

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Öjersjö rektorsområde söker lärare i musik för åk 1-9

Partille kommun